specialist in air
 
specialist in air
 

Organisatie

Vostermans Ventilation is onderdeel van Vostermans Companies, een groep van internationale bedrijven, opgericht in 1952. Vostermans Companies is een bedrijf dat:

 

  • marktgeoriënteerd en innovatief is
  • investeert in de nieuwste technologieën en vakmanschap
  • zich continue aanpast aan veranderende marktvraag en eisen
  • de klanten assisteert met de ontwikkeling van complete concepten en oplossingen

 

Vostermans Ventilation ontwikkelt, produceert en distribueert axiaalventilatoren voor de industriële en agrarische markt wereldwijd. Met "Specialist in air"  als core business, worden de volgende merken geproduceerd:

Multifan Multifan: axiaalventilatoren bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid met een eigen in-house productielijn van motoren en kunststofbladen.
EMI logo

EMI: axiaalventilatoren, bekend om de hoge kwaliteit en specifieke ventilatie-oplossing, roestvrijstalen bladen en een in-house productielijn motoren.

Mf-Flex logo

Mf-Flex: motoren en motoraccessoires voor de ontwikkeling van 1:1 oplossingen

Mf-net logo Mf-Net: open modulair regelsysteem voor diverse agrarische en industriële toepasiingen

Vostermans Ventilation heeft zich ontwikkeld als vertrouwenspartner met producten van hoge kwaliteit en logistieke voordelen. In samenwerking met het ander bedrijf in de groep, Vostermans Alu Foundries, is Vostermans Ventilation in staat nieuwe ontwikkelingen te initiëren op een flexible manier en maatwerkoplossingen te leveren.

 

In de eigen R&D Factory met state-of-the-art meetapparatuur, een moderne windtunnel en diverse testfaciliteiten, worden alle noodzakelijke ventilator en motoreigenschappen grondig getest vanaf de eerste ontwikkeling van een nieuwe product of productlijn. Ook voor het gehele logistieke traject is Vostermans Ventilation volledig uitgerust om volgens de eisen van de klant wat betreft tijd, assemblage niveau, verpakking, hoeveelheden, transportmethoden etc. te kunnen leveren.

 

Door het hoge automatiseringsniveau van de productie is Vostermans Ventilation in staat een complete ventilator te creeëren door het combineren van alle noodzakelijke componenten. Van het speciale koperdraad tot het zelf produceren van waaiers en diverse types casings, kan Vostermans Ventilation axiaalventilatoren produceren die aan hoogste eisen voldoen. Kwaliteit en procescontrole zijn volledig geïntegreerd in de productiefaciliteiten.

 

Voor de ventilatoren en motoren, biedt ons bedrijf de mogelijkheid te kiezen tussen een optimale combinatie en de volgende eigenschappen:

 

  • Lucht geregeld als functie van bijv. temperatuur, druk of geluid door variable snelheidsmotoren
  • Het lage energieverbruik is een gevolg van de optimale combinatie van de juiste motor voor de benodigde waaier
  • Het geluidsniveau is onderzocht als een ventilator in de uiteindelijke omgeving en toepassing
  • Doordat de motoren IP55 zijn, zijn de ventilatoren geschikt voor gebruik buitenshuis en bestand tegen reiniging met vloeistoffen 
  • Dankzij het gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit (lagers en wikkelingen) in combinatie met hoge productiestandaarden, zijn de ventilatoren bestand tegen zware omstandigheden en een lange levensduur wordt gegarandeerd

 

Dankzij de talrijke en unieke combinaties van ventilatorbladen, materialen, diverse aslengtes en bevestigingsmogelijkheden en regelbaarheid van snelheid en klimaat, kunnen maatwerkventilatoren voor elke klant geboden worden. 

 

Voor de OEM's (Original Equipment Manufacturers) neemt Vostermans Ventilation een extra stap. Samen met de klant wordt een geschikte oplossing gevonden voor elke toepassing op een 1:1 basis. Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant op het gebied van motorspanning, luchtvolumes, geluidsniveau, energieverbruik en/of omgevingsomstandigheden (bijv. zuren, chemicaliën, vocht) wordt een optimale oplossing gecreeërd. Vostermans Ventilation is toegewijd om specifieke oplossingen in nauwe samenwerking met de klant te zoeken. De ontwikkeling van optimale ventilatie is onze uitdaging.  

ECplus_Vplus_logo

Meer informatie:

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met ons Vostermans Ventilation team via:

Tel : +31 (0)77 389 32 32

...

Contact

 

shaping the future

© All rights reserved. Vostermans Companies is not responsible for inaccurate or incomplete data.
In case of any questions and/or remarks please contact ....