specialist in air
 
specialist in air
 

Bespaar meer dan 50% energie met de nieuwe Multifan Melkvee Ventilator

 

BeattheheatbannerNL

 

Bij een optimale leefomgeving van melkvee hoort een goed klimaat. Een aangenaam stalklimaat draagt immers bij aan gezond vee met een hoge productiviteit. Een investering in het stalklimaat, verdient zich dus vanzelf terug. Zeker met de nieuwe Multifan Melkvee Ventilator, die meer dan 50% zuiniger is ten opzichte van zijn voorganger.

 

Met name in de zomer is ventilatie belangrijk om hittestress te voorkomen. Vanaf 22 ºC eet een koe minder en neemt de melkproductie af.Andere bijwerkingen van hittestress zijn vruchtbaarheidsproblemen, afname van de weerstand en grotere kans op uierontsteking.Met de vernieuwde Multifan Melkvee Ventilator voorkomt u hittestress bij de dieren. Door de verfrissende lucht daalt de gevoelstemperatuur en beschermt u de melkproductie van uw vee.

 

Voor het verkrijgen van dit effect is een minimale luchtsnelheid van 2m/s belangrijk. De vernieuwde ventilator is hier speciaal op ontwikkeld en combineert dit bovendien met significante energiebesparingen. Daarnaast is geluid een belangrijk aspect bij melkvee aangezien zij een goed ontwikkeld gehoor hebben. Het geluid bij de nieuwe ventilator is daarom teruggebracht, wat eventuele stress bij koeien voorkomt.

 

De trafo regelbare ventilator is op vele vlakken vernieuwd, echter kan deze eenvoudig worden ingepast in bestaande stallen en systemen. Om onze betrouwbaarheid te benadrukken, bieden we 3 jaar garantie op de Multifan motor. Hebben wij je interesse gewekt? Wacht dan niet tot het warm wordt, maar onderneem nu actie!

 

BROCHURE

 

 

 

CONTACT

 

 

 

 
naar overzicht

Meer informatie:

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met ons Vostermans Ventilation team via:

Tel : +31 (0)77 389 32 32

...

Contact

 


Nieuwsbrief

 

nieuwsbrief

 

Aanmelden nieuwsbrief

shaping the future

© All rights reserved. Vostermans Companies is not responsible for inaccurate or incomplete data.
In case of any questions and/or remarks please contact ....